Kako je Katai završio u Alavesu?!

Katai prodat u 23.59: Svi detalji i cifre posle neviđene drame najskupljeg transfera leta u Srbiji! Sertifikat sa konačnim potpisom iz Ljutice Bogdana otišao u poslednjim sekundama prelaznog roka!

Fudbal 01.09.2016 | 21:30
Kako je Katai završio u Alavesu?!
Nezapamćena drama na stadionu Rajko Mitić u poslednjim sekundama prelaznog roka. Sertifikat sa konačnim potpisom otišao je iz Ljutice Bogdana u 23.59, pa je na kraju ipak došlo do finalizacije transfera Aleksandra Kataija u španski Alaves!

Crvena zvezda je posle svega dobila ono što je želela, kompletno obeštećenje za najboljeg igrača srpsko šampiona iznosi 2.000.000 evra, uz 20 posto naredne prodaje odličnog veziste. Srpski šampion će odmah dobiti 1.000.000 evra kao deo prve rate, dok će nakon toga u "dve ture" biti isplaćeno po još 500.000 evropskih novčanica.

Kompletan transfer odrađen je posredstvom bivšeg sportskog direktora Crvene zvezdeZorana Stojadinovića.

"Bilo je vrlo dramatično, transfer je završen u poslednjem minutu. Drago mi je što je sve završeno na zadovoljstvo sve tri strane i što sam na ovaj način uspeo da pomognem Crvenoj zvezdi. Klubu čiji sam bio deo. Pojavila se priča sa Alavesom, reagovao sam i sve se dobro završilo. Uveren sam da će Aleksandar Katai opravdati poverenje i pokazati klasu na terenima Primere. Zadovoljni su i Kataijevi menadžeri, koji su dogovorili lične uslove", rekao je Zoran Stojadinović za MOZZART Sport.

Aleksandar Katai se izuzetno poneo prema svom dosadašnjem klubu, pošto je oprostio crveno-belima 350.000, pa će tako klubu pripasti kompletno obeštećenje od dva miliona evra. Zvezdin majstor iz Srbobrana potpisao je trogodišnji ugovor sa novopečenim španskim prvoligašem.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar