Шамар Јувентусу: Луческу их заврнуо за Витсела!

Стара дама покушала са понудом од 24.000.000 евра за одличног везисту, али је све упропастио румунски стратег!

Фудбал 01.09.2016 | 21:00
Шамар Јувентусу: Луческу их заврнуо за Витсела!
Стара дама није навикла на овакве ствари, поготово не у финишу прелазног рока. Јувентус је све договорио са Зенитом око куповине Аксела Витсела, руски гигант је био спреман да прихвати обештећење од 24.000.000 евра, које је стигло пола сата пре затварања пијаце, а белгијски репрезентативац је стигао у Торино да стави потпис. Међутим, све је стопирао тренер екипе из Санкт Петербурга Мирчеа Луческу, који је на крају није дао дозволу за трансфер јер није успео да пронађе адекватну замену.

Ипак, Јувентус ће на крају ипак профитирати, али тек на крају ове сезоне, јер су се играч и челници Старе Даме договорили да Витсел у јуну 2017. године у Торино стигне као слободан играч, јер му истиче уговора са садашњим клубом.

Било је ово прилично бурно вече и за Витсела и за челнике Јувентуса, јер је одлични везиста све време у једном торинском хотелу и чекао позив за коначан договор, али је Луческуспустио рампу и тако ударио шамар најбољем клубу у Италији.

Луческу је наводно желео у своје редове да доведе Сеска Фабрегаса из Челсија, али када му то није пошло за руком одлучио је да стопира комплетан посао.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар