Šamar Juventusu: Lučesku ih zavrnuo za Vitsela!

Stara dama pokušala sa ponudom od 24.000.000 evra za odličnog vezistu, ali je sve upropastio rumunski strateg!

Fudbal 01.09.2016 | 21:00
Šamar Juventusu: Lučesku ih zavrnuo za Vitsela!
Stara dama nije navikla na ovakve stvari, pogotovo ne u finišu prelaznog roka. Juventus je sve dogovorio sa Zenitom oko kupovine Aksela Vitsela, ruski gigant je bio spreman da prihvati obeštećenje od 24.000.000 evra, koje je stiglo pola sata pre zatvaranja pijace, a belgijski reprezentativac je stigao u Torino da stavi potpis. Međutim, sve je stopirao trener ekipe iz Sankt Peterburga Mirčea Lučesku, koji je na kraju nije dao dozvolu za transfer jer nije uspeo da pronađe adekvatnu zamenu.

Ipak, Juventus će na kraju ipak profitirati, ali tek na kraju ove sezone, jer su se igrač i čelnici Stare Dame dogovorili da Vitsel u junu 2017. godine u Torino stigne kao slobodan igrač, jer mu ističe ugovora sa sadašnjim klubom.

Bilo je ovo prilično burno veče i za Vitsela i za čelnike Juventusa, jer je odlični vezista sve vreme u jednom torinskom hotelu i čekao poziv za konačan dogovor, ali je Lučeskuspustio rampu i tako udario šamar najboljem klubu u Italiji.

Lučesku je navodno želeo u svoje redove da dovede Seska Fabregasa iz Čelsija, ali kada mu to nije pošlo za rukom odlučio je da stopira kompletan posao.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar