Сусрет са ветеранима је провокација

Предсједник Републичке организације породица заробљених, погинулих бораца и несталих цивила Недељко Митровић сматра да је састанак потпредсједника Републике Српске Рамиза Салкића са ветеранима такозване Армије БиХ одржан у Бањалуци с циљем долијевања "уља на ватру" поводом референдума о Дану Републике и стварања међунационалних тензија.

Република Српска 01.09.2016 | 22:51
Сусрет са ветеранима је провокација
"Овај састанак није био спонтан, већ искључиво плански с циљем долијевања 'уља на ватру' на реторичку препирку о референдуму о Дану Републике и стварања међунационалних тензија", рекао је Митровић Срни.

Он каже да Салкић нема потребе да рјешава питање ветерана такозване Армије БиХ у Бањалуци, јер се борачко-инвлидска питања рјешавају на ентитетском нивоу, односно у овом случају у Федерацији БиХ (ФБиХ).

"Салкић ништа овдје не може њима помоћи, већ само да провоцира. А ако је већ желио помоћи, могао је питати своје ветеране шта је са несталим Србима који су закопани у ФБиХ", рекао је Митровић.

Он истиче да би у том случају Салкић и ветерани такозване Армије БиХ дали допринос процесу тражења несталих Срба у ФБиХ.

Потпредсједник Републике Српске Рамиз Салкић разговарао је јуче у Бањалуци са групом ветерана такозване Армије БиХ, а састанку су присуствовали потпредсједник ФБиХ Мелиха Махмутбеговић и федерални министар бораца Салко Букваревић.

Главна тема састанака били су повратак Бошњака у Републику Српску и најављени референдум о Дану Републике.

Извор: Срна

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

САМО ДОСТОЈАНСТВЕНО

01.09.2016 10:12

ДОБРО ЈЕ ДА СУ МАСКЕ ПАЛЕ САД СЕ ЛАКШЕ МОЖЕ РАЗГОВАРАТИ О ТЕМИ ИЛИ ЗАЈЕДНО РАВНОПРАВНО БЕЗ ПРЕГЛАСАВАЊА ИЛИ ДА СВАКО ЗА СЕБЕ ПА КАКО БУДЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ој додо додоле

01.09.2016 10:37

За све је крив пјевач (шаторски). Народ је крмак (свиња).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон Кихот

01.09.2016 10:53

Ајде Митровићу и тебе је више доста ...водаш те "своје"слијепце за собом и само служиш и извршаваш шта ти Додик каже...ништа нисте урадили 20 година, сем што се себе намирили...срам те било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЗВВРС

01.09.2016 11:40

У Митрана у Митрана глава замотана, препило се препило се код Додика бана...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Извор

01.09.2016 15:43

Такозвана СРНА

Name

Милорад

02.09.2016 00:09

Какви ветерани армије бих у БЛ Како нисам раније за то сазнао

ОДГОВОРИТЕ