Готово је! Катаи у Алавесу за 2.000.000 евра и проценте!

Црвена звезда на свом сајту потврдила трансфер Александра Катаија у Алавес!

Фудбал 01.09.2016 | 00:35
Готово је! Катаи у Алавесу за 2.000.000 евра и проценте!
Јесте Примера, али нису ни Селта ни Коруња!

Најбољи фудбалер Црвене звезде Александар Катаи (25) каријеру ће наставити у новом члану Примере екипи Алавеса која је понудила најбоље услове од свих клубова који су били заинтересовани, потврдила су оба клуба.

"Црвена звезда жели пуно среће и успеха Александру Катаију и да настави са добрим играма и у Примери", наводи се на сајту црвено-белих.

Претходних дана чинило се да је све договорено са Селтом, чак је Катаи потврдио да у Стару Пазову, у којој се он налази на окупљању репрезентације, стиже и лекар овог клуба који ће обавити прегледе, али динамика отплате је била проблематична, а у целу причу умешала се и московска Локомотива.

Према писању "Информера" Црвена звезда и Алавес су се договорили око суме од 2.000.000 евра, чија ће половина бити исплаћена одмах, а половина на две рате, али и 20% од наредне продаје овог фудбалера!

Како се наводи на сајту црвено-белих Алавес је био "најконкретнији" последњег дана прелазног рока, па ће у свом саставу у наредној сезони имати чак тројицу српских фудбалера. Александар Катаи ће се тако придружити Александру Пантићу и Ненаду Крстичићу који су овог лета стигли у овог свежег прволигаша, а који се након два кола у Примери налази на 11. месту са два бода.

Момак из Србобрана је у Звезду стигао 2014. године на позајмицу из Олимпијакоса, а наредне сезоне је постао и пуноправни члан црвено-белих и водио их до титуле. За тим из Љутице Богдана одиграо је 68 мечева и уписао 31 гол и 15 асистенција.

Катаи би на потпис уговора са Алавесом требало да отпутује након меча репрезентације Србије у оквиру квалификација за Светско првенство против Републике Ирске који се игра у понедељак.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар