Gotovo je! Katai u Alavesu za 2.000.000 evra i procente!

Crvena zvezda na svom sajtu potvrdila transfer Aleksandra Kataija u Alaves!

Fudbal 01.09.2016 | 00:35
Gotovo je! Katai u Alavesu za 2.000.000 evra i procente!
Jeste Primera, ali nisu ni Selta ni Korunja!

Najbolji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai (25) karijeru će nastaviti u novom članu Primere ekipi Alavesa koja je ponudila najbolje uslove od svih klubova koji su bili zainteresovani, potvrdila su oba kluba.

"Crvena zvezda želi puno sreće i uspeha Aleksandru Kataiju i da nastavi sa dobrim igrama i u Primeri", navodi se na sajtu crveno-belih.

Prethodnih dana činilo se da je sve dogovoreno sa Seltom, čak je Katai potvrdio da u Staru Pazovu, u kojoj se on nalazi na okupljanju reprezentacije, stiže i lekar ovog kluba koji će obaviti preglede, ali dinamika otplate je bila problematična, a u celu priču umešala se i moskovska Lokomotiva.

Prema pisanju "Informera" Crvena zvezda i Alaves su se dogovorili oko sume od 2.000.000 evra, čija će polovina biti isplaćena odmah, a polovina na dve rate, ali i 20% od naredne prodaje ovog fudbalera!

Kako se navodi na sajtu crveno-belih Alaves je bio "najkonkretniji" poslednjeg dana prelaznog roka, pa će u svom sastavu u narednoj sezoni imati čak trojicu srpskih fudbalera. Aleksandar Katai će se tako pridružiti Aleksandru Pantiću i Nenadu Krstičiću koji su ovog leta stigli u ovog svežeg prvoligaša, a koji se nakon dva kola u Primeri nalazi na 11. mestu sa dva boda.

Momak iz Srbobrana je u Zvezdu stigao 2014. godine na pozajmicu iz Olimpijakosa, a naredne sezone je postao i punopravni član crveno-belih i vodio ih do titule. Za tim iz Ljutice Bogdana odigrao je 68 mečeva i upisao 31 gol i 15 asistencija.

Katai bi na potpis ugovora sa Alavesom trebalo da otputuje nakon meča reprezentacije Srbije u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Republike Irske koji se igra u ponedeljak.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar