Завршен Вучићев "тајни" састанак

Како незванично сазнаје Информер, завршен је састанак премијера Србије Александра Вучића са људима од највећег поверења. Састанак је био организован на тајној локацији ван Београда.

Србија 31.08.2016 | 18:26
Завршен Вучићев "тајни" састанак
Тема није позната, али ни састанак није формалан, јер на њему није било никога у кога Вучић нема апсолутно поверење. Састанку су присуствовали министар унутрашњих послова и одбране, али и стручњаци из обавештајних служби.

Претпоставка је да су се разговори односили на тренутне односе у региону, пре свега са Хрватском и Босном и Херцеговином.

Подсетимо, у кабинету премијера Србије нису желели да потврде ове информације и где се премијер налазио у тренутку када су београдски медији објавили информацију да је састанак у току.

Извор: Информер

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

бн

31.08.2016 17:59

Хаха бас је тајни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па ја

31.08.2016 19:59

Сад Баја сједи на ексерима. Цу састанак с људима од повјерења а њега да не зове. А да га је звао летио би ко соко сиви. Ал изгледа да му спрема наруквицу за руке Вуцко,ако у БиХ мозес да узмес кредит од пар милиона на додјем ти у Србији за то провјеравају родбину до 10тог кољена. Како год референдум це Бају скупо да коста,прије це се Вуциц одреци њега а у замјену наци неког послусника него да сад угрози односе са западом

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЗЛИКА

01.09.2016 09:02

НЕМА РАЗЛИКЕ ИЗМЕЂУ ДОДИКА И ВУЧИЋА, ОБАДВА СУ ......!

ОДГОВОРИТЕ