Završen Vučićev "tajni" sastanak

Kako nezvanično saznaje Informer, završen je sastanak premijera Srbije Aleksandra Vučića sa ljudima od najvećeg poverenja. Sastanak je bio organizovan na tajnoj lokaciji van Beograda.

Srbija 31.08.2016 | 18:26
Završen Vučićev "tajni" sastanak
Tema nije poznata, ali ni sastanak nije formalan, jer na njemu nije bilo nikoga u koga Vučić nema apsolutno poverenje. Sastanku su prisustvovali ministar unutrašnjih poslova i odbrane, ali i stručnjaci iz obaveštajnih službi.

Pretpostavka je da su se razgovori odnosili na trenutne odnose u regionu, pre svega sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom.

Podsetimo, u kabinetu premijera Srbije nisu želeli da potvrde ove informacije i gde se premijer nalazio u trenutku kada su beogradski mediji objavili informaciju da je sastanak u toku.

Izvor: Informer

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

bn

31.08.2016 17:59

Haha bas je tajni...

ODGOVORITE
Name

Pa ja

31.08.2016 19:59

Sad Baja sjedi na ekserima. Cu sastanak s ljudima od povjerenja a njega da ne zove. A da ga je zvao letio bi ko soko sivi. Al izgleda da mu sprema narukvicu za ruke Vucko,ako u BiH mozes da uzmes kredit od par miliona na dodjem ti u Srbiji za to provjeravaju rodbinu do 10tog koljena. Kako god referendum ce Baju skupo da kosta,prije ce se Vucic odreci njega a u zamjenu naci nekog poslusnika nego da sad ugrozi odnose sa zapadom

ODGOVORITE
Name

RAZLIKA

01.09.2016 09:02

NEMA RAZLIKE IZMEĐU DODIKA I VUČIĆA, OBADVA SU ......!

ODGOVORITE