Бошњаци из Новог Пазара пријете Вучићу

Након најаве премијера Србије Александра Вучића да ће отићи у Нови Пазар и да "неће дозволити да Бошњаци буду нападнути", на порталима у Санџаку појавили су се коментари у којима се "шаљу опасне поруке" председнику Владе Србије, пише данас лист "Ало".

Србија 31.08.2016 | 13:20
Бошњаци из Новог Пазара пријете Вучићу
"Вучићу, јеси ли опет организовао лажни напад, сам на себе, као што си то урадио у Сребреници?", као и "Само, молим те, немој опет самог себе" - неки су од коментара на порталима у Санџаку, преноси лист.

Ало наводи да је истовремено, сцене са фудбалског меча Новог Пазара и Црвене звезде, покушао да искористи и лидер СДА Санџака Сулејман Угљанин, који је за све оптужио државни врх Србије.

"Ово је нови талас шовинистичке, расне и националне мржње српских екстремиста према Бошњацима у својству такозваних Звездиних навијаца, под заштитом државних полицијских снага. Актуелна дешавања су подвала државног врха" рекао је Угљанин јуче на конференцији за штампу у Новом Пазару.

Министар трговине и телекомуникација Расим Љајиц рекао је за "Ало" да је све добило непотребну политичку конотацију.

"Што се тиче изјава Угљанина, увек можете да тражите разлоге за своју политику и да извлачите нешто у своју корист, али, то је узалудан посао и контрапродуктиван", казао је Љајић.

(Ало)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Миле

31.08.2016 14:45

Мој је србин ал закухава

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕКСО

31.08.2016 15:41

КАД ПОДЗЕС У ПАЗАР ОСТАВИ ЦАЛЕ КОД КУЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

....

31.08.2016 17:56

А ста ако доЏе?

Name

ре. ....

31.08.2016 20:16

МА ХОЦЕ ОН ДОЦИ А ХОЦЕЛИ ОТИЦИ.