Bošnjaci iz Novog Pazara prijete Vučiću

Nakon najave premijera Srbije Aleksandra Vučića da će otići u Novi Pazar i da "neće dozvoliti da Bošnjaci budu napadnuti", na portalima u Sandžaku pojavili su se komentari u kojima se "šalju opasne poruke" predsedniku Vlade Srbije, piše danas list "Alo".

Srbija 31.08.2016 | 13:20
Bošnjaci iz Novog Pazara prijete Vučiću
"Vučiću, jesi li opet organizovao lažni napad, sam na sebe, kao što si to uradio u Srebrenici?", kao i "Samo, molim te, nemoj opet samog sebe" - neki su od komentara na portalima u Sandžaku, prenosi list.

Alo navodi da je istovremeno, scene sa fudbalskog meča Novog Pazara i Crvene zvezde, pokušao da iskoristi i lider SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin, koji je za sve optužio državni vrh Srbije.

"Ovo je novi talas šovinističke, rasne i nacionalne mržnje srpskih ekstremista prema Bošnjacima u svojstvu takozvanih Zvezdinih navijaca, pod zaštitom državnih policijskih snaga. Aktuelna dešavanja su podvala državnog vrha" rekao je Ugljanin juče na konferenciji za štampu u Novom Pazaru.

Ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajic rekao je za "Alo" da je sve dobilo nepotrebnu političku konotaciju.

"Što se tiče izjava Ugljanina, uvek možete da tražite razloge za svoju politiku i da izvlačite nešto u svoju korist, ali, to je uzaludan posao i kontraproduktivan", kazao je Ljajić.

(Alo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mile

31.08.2016 16:45

Moj je srbin al zakuhava

ODGOVORITE
Name

MEKSO

31.08.2016 17:41

KAD PODZES U PAZAR OSTAVI CALE KOD KUCE.

ODGOVORITE
Name

....

31.08.2016 19:56

A sta ako doDŽe?

Name

re. ....

31.08.2016 22:16

MA HOCE ON DOCI A HOCELI OTICI.