У Звезди "грије клупу", а Мамић га хоће у Динаму!

Шампион Хрватске наводно је бацио поглед ка везисти црвено-белих, који ни ове сезоне не добија значајну прилику да игра.

Фудбал 01.09.2016 | 09:00
У Звезди "грије клупу", а Мамић га хоће у Динаму!
Давид Бабунски (22), везиста Црвене звезде који је прошао школу Барселоне, провео је овог лета 160 минута на терену и поново пао у други план, као и током пролећа, када се још адаптирао на Србију и домаћи фудбал.

Ипак, иако није имао прилику да га често види у игри, први човек загребачког Динама Здравко Мамићнаводно је спреман да доведе младог Македонца у главни град Хрватске.

Према писању "Вечерњег листа", од извора блиских тамошњем прваку може се чути да је Бабунски близу Динама.

"Овом офанзивном везном играчу познаваоци фудбалских прилика у регији предвиђају сјајну будућност, спомињући га као једног од следећих играча чији ће трансфер досегнути милионске износе. А, такве приче Здравко Мамић увек је знао препознати", пише тај лист.

Исти извор оставља ограду и најављује да би преговори могли бити реактивирани и током зимске паузе.

"Будући да актуелни прелазни рок броји задње сате, није искључено да се разговори око овог трансфера у Динамо наставе на зиму", подвлачи Вечерњи лист.

Подсетимо, почетком овог прелазног рока писало се да Динамо хоће да доведе из Звезде још једног Македонца - Данијела Аврамовског, а ових дана је актуелизована прича о наводном интересовању Загрепчана за некадашњег ђака црвено-белих Немању Максимовића.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар