U Zvezdi "grije klupu", a Mamić ga hoće u Dinamu!

Šampion Hrvatske navodno je bacio pogled ka vezisti crveno-belih, koji ni ove sezone ne dobija značajnu priliku da igra.

Fudbal 01.09.2016 | 09:00
U Zvezdi "grije klupu", a Mamić ga hoće u Dinamu!
David Babunski (22), vezista Crvene zvezde koji je prošao školu Barselone, proveo je ovog leta 160 minuta na terenu i ponovo pao u drugi plan, kao i tokom proleća, kada se još adaptirao na Srbiju i domaći fudbal.

Ipak, iako nije imao priliku da ga često vidi u igri, prvi čovek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamićnavodno je spreman da dovede mladog Makedonca u glavni grad Hrvatske.

Prema pisanju "Večernjeg lista", od izvora bliskih tamošnjem prvaku može se čuti da je Babunski blizu Dinama.

"Ovom ofanzivnom veznom igraču poznavaoci fudbalskih prilika u regiji predviđaju sjajnu budućnost, spominjući ga kao jednog od sledećih igrača čiji će transfer dosegnuti milionske iznose. A, takve priče Zdravko Mamić uvek je znao prepoznati", piše taj list.

Isti izvor ostavlja ogradu i najavljuje da bi pregovori mogli biti reaktivirani i tokom zimske pauze.

"Budući da aktuelni prelazni rok broji zadnje sate, nije isključeno da se razgovori oko ovog transfera u Dinamo nastave na zimu", podvlači Večernji list.

Podsetimo, početkom ovog prelaznog roka pisalo se da Dinamo hoće da dovede iz Zvezde još jednog Makedonca - Danijela Avramovskog, a ovih dana je aktuelizovana priča o navodnom interesovanju Zagrepčana za nekadašnjeg đaka crveno-belih Nemanju Maksimovića.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar