ОН постаје најскупљи у историји Чемпионшипа?!

Уругвајац Абел Ерандез на прагу мегатрансфера у Астон Вилу тешког 24.000.000 евра!

Фудбал 31.08.2016 | 18:15
ОН постаје најскупљи у историји Чемпионшипа?!
Неће се само у Премијер лиги трошити сумануте паре последњег дана прелазног рока. Једна велика трансфер бомба лако би могла да експлодира и у Чемпионшипу, а ако се остваре предвиђања, добићемо најскупљег фудбалера у историји енглеског друголигашког фудбала.

Ради се о нападачу Хала Абелу Ернандезу који је велика жеља Атон Виле. Очајни клуб са Вила Парка мучио се у уводних пет кола и тешко постизао голове. Менаџер Роберто ди Матео сматра да му је за брзи повратак у Премијер лигу потребан гол-игач, а где ћеш бољег од човека који је са 22 постигнута гола фактички сам увео Хал прошле сезоне у елиту.

Зато је на адресу Тигрова јутрос послата понуда од чак 24.000.000 евра што би био својеврстан рекорд у Чемпионшипу. Иако би 26-годишњи Уругвајац морао да пристане на силазак један ранг ниже, сигурно је да се то не би осетило у његовом џепу јер би добио сасвим добру плату у Бирмингему.

Астон Вила има лове, посебно откако је летос добила нове кинеске власнике, а занимљиво да некадашњи шампион Европе држи већ рекорд у Чемпионшипу, јер је најскупљи фудбалер међу друголигашима већ у њеном власништву. Ради се о Шкоту Росу Мекормаку који је пре месец и по дана стигао из Фулама за чак 14.000.000 евра.

Локални лист Хал дејли мејл уз информацију о понуди виле за Ернандеза пише и да би Тигрови волели да га задрже, али да је понуда исувише добра да би олако била одбијена. На крају крајева зарадили би дупло више на Уругвајцу кога су у лето 2014. године купили из Палерма за 12.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар