Дијего Коста: Хтио сам назад у Атлетико!

Нападач Челсија жали што се није вратио у Мадрид овог лета.

Фудбал 02.09.2016 | 14:00
Дијего Коста: Хтио сам назад у Атлетико!
Први нападач Челсија Дијего Коста (27) био је овог лета у контакту са Атлетиком из Мадрида, својим бившим клубом и имао силну жељу да се врати, али...

Нови менаџер "плаваца" Антонио Конте био је одлучан у намери да задржи натурализованог Шпанца и то је успео. Међутим, снажни и контроверзни нападач и даље се тешко мири с чињеницом да је остао у Енглеској.

"Нећу да лажем, волео бих да сам се вратио у Шпанију", рекао је Коста у уторак новинарима на окупљању репрезентације.

"Сви знају шта ми се догађало тамо (у Енглеској) са језиком, временом и свим осталим. Али, не могу да се сада жалим, јер сам момак кога навијачи воле и у Челсију ме веома поштују", додао је он.

У чему је био проблем са његовим повратком међу "јорганџије", међу којима је био од 2010. до 2014. и у чијем је дресу 2014. био и шампион Шпаније?

Коста није хтео да говори о детаљима, али није демантовао да је било контакта.

"Постојала је шанса да се вратим, али нисам могао, због неких појединости. Захвалан сам људима у Атлетику и посебно Чоло Симеонеу, што је увек веровао у мене", додао је Коста.

Пред њим је сада нова сезона и нови почетак у плавом дресу, који је задужио 2014. године, за недељну плату од 176.000 евра. Челси је на почетку такмичарске 2016/17 остварио три победе (Вест Хем 2:1, Вотфорд 2:1 и Барнли 3:0), па је паузу због утакмица репрезентација дочекао на деоби првог места, заједно са Јунајтедом и Ситијем, који такође имају максимални скор.

"У Челсију сам и добро ми иде. Лига је почела и фокусиран сам на то. Ствари су такве какве су. Надам се да ће Атлетику такође добро да иде, као и претходних сезона, са разликом што сада желим и да осваја титуле. Желим им све најбоље и увек бринем за њих, али имам и свој посао у Челсију", подвукао је проблематични центарфор.

Са њим у нападу, репрезентацију Шпаније очекују две утакмице током ове паузе - 1. септембра играће пријатељску против Белгије, а 5. септембра квалификације за Мундијал против Лихтенштајна.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар