Шта то спрема Ливерпул за крај прелазног рока?!

Бразилац и Хрват за 50.000.000 евра, Дортмунд одбио прву понуду! Јирген Клоп ипак јури за појачањима.

Фудбал 31.08.2016 | 15:45
Шта то спрема Ливерпул за крај прелазног рока?!
Говорио је Јирген Клоп како једва чека да се заврши прелазни рок, како му је мука од спекулација, али ће на крају и он бити део лудог фолклора у финишу фудбалске пијаце.

Прелазни рок се завршава у среду увече, а Редси би могли да изазову потресе ако се остваре неке најаве о којима се овог јутра спекулише на Острву. Пре свега, Ливерпул мора да се реши - што позајмицама, што продајама - вишка попут Марија Балотелија, ЛазараМарковића, Андреа Виздома, Луиса Алберта, Тијага Илорија и највероватније Мамадуа Сакоакоји за сада одбија да оде на позајмицу у Стоук. Ако се реши свих њих, стижу појачања…

Врхунац прелазног рока на Енфилду би могао да буде долазак бразилског нападачаЛуана из Гремија. Момак има 23 године и био је део тима који је недавно освојио златну медаљу на Олимпијским играма. Није класична деветка и успешно може да игра на свим поизицијама у нападу, али и као офанзивни везиста. Дакле, тип играча који би се уклопио са земљацима Фирмином и Коутињом.

Гремио за играча тражи 35.000.000 евра, а бразилски медији пишу да ће Ливерпул у финишу прелазног рока доставити адекватну понуду. И Гремиов председник је најавио могућностЛуанове продаје.

Поред Луана, Клоп и даље не одустаје од Анта Ћорића из загребачког Динама који је одбио Манчестер Сити јер не жели да иде на позајмице или седи на трибинама. Сада је талентовани везиста опет најближи Редсима, а висина трансфера би могла да износи 15.000.000 евра.

Посао је убрзан јер је Клоп синоћ добио рампу из бившег клуба. Борусија Дортмунд је одбила Ливерпулову понуду за Кристијана Пулишића вредну 12.000.000 евра. Размуљиво, с обзиром да им Стоук нуди 20.000.000 европских новчаница за америчког фудбалера. АлиПулишић се нећка јер му Стоук није довољно атрактиван и нада се да ће Ливерпул појачати понуду. Извесно је да нема будућност у Дортмунду пошто Тухел даје предност Ројсу,Гецеу, Ширлеу, Мору и Дембелеу. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар