Šta to sprema Liverpul za kraj prelaznog roka?!

Brazilac i Hrvat za 50.000.000 evra, Dortmund odbio prvu ponudu! Jirgen Klop ipak juri za pojačanjima.

Fudbal 31.08.2016 | 15:45
Šta to sprema Liverpul za kraj prelaznog roka?!
Govorio je Jirgen Klop kako jedva čeka da se završi prelazni rok, kako mu je muka od spekulacija, ali će na kraju i on biti deo ludog folklora u finišu fudbalske pijace.

Prelazni rok se završava u sredu uveče, a Redsi bi mogli da izazovu potrese ako se ostvare neke najave o kojima se ovog jutra spekuliše na Ostrvu. Pre svega, Liverpul mora da se reši - što pozajmicama, što prodajama - viška poput Marija Balotelija, LazaraMarkovića, Andrea Vizdoma, Luisa Alberta, Tijaga Ilorija i najverovatnije Mamadua Sakoakoji za sada odbija da ode na pozajmicu u Stouk. Ako se reši svih njih, stižu pojačanja…

Vrhunac prelaznog roka na Enfildu bi mogao da bude dolazak brazilskog napadačaLuana iz Gremija. Momak ima 23 godine i bio je deo tima koji je nedavno osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Nije klasična devetka i uspešno može da igra na svim poizicijama u napadu, ali i kao ofanzivni vezista. Dakle, tip igrača koji bi se uklopio sa zemljacima Firminom i Koutinjom.

Gremio za igrača traži 35.000.000 evra, a brazilski mediji pišu da će Liverpul u finišu prelaznog roka dostaviti adekvatnu ponudu. I Gremiov predsednik je najavio mogućnostLuanove prodaje.

Pored Luana, Klop i dalje ne odustaje od Anta Ćorića iz zagrebačkog Dinama koji je odbio Mančester Siti jer ne želi da ide na pozajmice ili sedi na tribinama. Sada je talentovani vezista opet najbliži Redsima, a visina transfera bi mogla da iznosi 15.000.000 evra.

Posao je ubrzan jer je Klop sinoć dobio rampu iz bivšeg kluba. Borusija Dortmund je odbila Liverpulovu ponudu za Kristijana Pulišića vrednu 12.000.000 evra. Razmuljivo, s obzirom da im Stouk nudi 20.000.000 evropskih novčanica za američkog fudbalera. AliPulišić se nećka jer mu Stouk nije dovoljno atraktivan i nada se da će Liverpul pojačati ponudu. Izvesno je da nema budućnost u Dortmundu pošto Tuhel daje prednost Rojsu,Geceu, Širleu, Moru i Dembeleu. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar