Дирљив сусрет у болници...

Сикимић поклонио икону Живковићу: Не занима ме колико ће ме казнити, само да се вратиш на гол! „Не замерам Предрагу, такве ствари се дешавају“, каже голман Новог Пазара који се опоравља од тешких повреда.

Фудбал 31.08.2016 | 19:30
Дирљив сусрет у болници...
Пријатељски и прилично емотиван сусрет у Клиничком центру Србије. Повређеног голмана Новог Пазара Младена Живковића, који се на одељењу оториноларингологије опоравља од последица блиског сусрета са Предрагом Сикимићем посетио је управо нападач Црвене звезде и његов пријатељ још из дана заједнички проведених у Смедереву.

Искусни шпиц изразио је жаљење што је „удесио“ Живковића, нехотично га закачивчи копачком по лицу, због чега је и искључен, а 27-годишњи чувар мреже завршио у болници.

„Данас ми је рођендан и, веруј ми, имам само једну жељу: да што пре станеш на гол. Много ми је жао. Веруј да није било ни најмање намере и опрости. Ово ми се први пут десило у каријери“, видно узрујан читавим догађаје рекао је Сикимћ Живковићу.

Наишао је на разумевање.

„Нико није срећан због овога, али такве ствари се дешавају и преживљавају у спорту. Не замерам Предрагу и надам се да ћу се што пре вратити на гол“, рекао је стамени Пожаревљанин, који је прошао са вишеструким преломом јагодичне кости, а сломљен му је и нос.

У друштву председника Црвене звезде Светозара Мијаиловића и дугогодишњег члана управе Мома Гацића, Предраг Сикимић је свом некадашњем саиграчу поклонио дрес и икону, уз обећање да ће га редовно обилазити у болници.

„Знамо се из времена док смо заједно гурали у Смедереву када није било ни плате. Жао би ми било у сваком случају, али овако ми је још жалије“, рекао је нападач Звезде, а кад је Жиквовић изразио уверење да га Дисциплинска комисија неће много казнити, узвратио је: „Не занима ме колика ће казна бити. Нека буде колико год треба, важно је да ти што пре оздравиш“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар