Dirljiv susret u bolnici...

Sikimić poklonio ikonu Živkoviću: Ne zanima me koliko će me kazniti, samo da se vratiš na gol! „Ne zameram Predragu, takve stvari se dešavaju“, kaže golman Novog Pazara koji se oporavlja od teških povreda.

Fudbal 31.08.2016 | 19:30
Dirljiv susret u bolnici...
Prijateljski i prilično emotivan susret u Kliničkom centru Srbije. Povređenog golmana Novog Pazara Mladena Živkovića, koji se na odeljenju otorinolaringologije oporavlja od posledica bliskog susreta sa Predragom Sikimićem posetio je upravo napadač Crvene zvezde i njegov prijatelj još iz dana zajednički provedenih u Smederevu.

Iskusni špic izrazio je žaljenje što je „udesio“ Živkovića, nehotično ga zakačivči kopačkom po licu, zbog čega je i isključen, a 27-godišnji čuvar mreže završio u bolnici.

„Danas mi je rođendan i, veruj mi, imam samo jednu želju: da što pre staneš na gol. Mnogo mi je žao. Veruj da nije bilo ni najmanje namere i oprosti. Ovo mi se prvi put desilo u karijeri“, vidno uzrujan čitavim događaje rekao je Sikimć Živkoviću.

Naišao je na razumevanje.

„Niko nije srećan zbog ovoga, ali takve stvari se dešavaju i preživljavaju u sportu. Ne zameram Predragu i nadam se da ću se što pre vratiti na gol“, rekao je stameni Požarevljanin, koji je prošao sa višestrukim prelomom jagodične kosti, a slomljen mu je i nos.

U društvu predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića i dugogodišnjeg člana uprave Moma Gacića, Predrag Sikimić je svom nekadašnjem saigraču poklonio dres i ikonu, uz obećanje da će ga redovno obilaziti u bolnici.

„Znamo se iz vremena dok smo zajedno gurali u Smederevu kada nije bilo ni plate. Žao bi mi bilo u svakom slučaju, ali ovako mi je još žalije“, rekao je napadač Zvezde, a kad je Žikvović izrazio uverenje da ga Disciplinska komisija neće mnogo kazniti, uzvratio je: „Ne zanima me kolika će kazna biti. Neka bude koliko god treba, važno je da ti što pre ozdraviš“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar