Швајни је донио одлуку гдје ће и шта ће...!

Или Манчестер или Америка! Немачки фудбалер Бастијан Швајнштајгер рекао је да жели да остане у Манчестер јунајтеду, али да ће можда отићи у америчку МЛС лигу уколико не успе да се избори за место у енглеском клубу.

Фудбал 31.08.2016 | 17:30
Швајни је донио одлуку гдје ће и шта ће...!
"Моја жеља је да наставим да играм за Манчестер. С тренером Жозеом Мурињом сам обавио културан разговор и међу нама нема никаквих проблема. Одлучио сам да останем и видим како ће се током септембра и октобра развијати ситуација у клубу", навео је Швајнштајгер.

Мурињо је уочи почетка сезоне рекао 32-годишњем фудбалеру средине терена да не рачуна на њега и прекомандовао га у подмладак "црвених ђавола". Швајнштајгер је одлучио да остане у клубу уз образложење да нема намеру да наступа ни за један клуб у Европи осим Бајерн Минхена и Манчестера.

Швајнштајер је додао да нема намеру да заврши каријеру, иако је у последње време често повређен.

"Мислим да сам и даље добар за Премијер лигу уколико добијем праву шансу. Наравно, и САД су опција", додао је он.

Швајнштајгер је још после елиминације Немачке са протеклог Европског првенства најавио да ће окончати репрезентативну каријеру, а на пријатељској утакмици против Финске одиграће последњу, 121. утакмицу у дресу националног тима, чији је капитен.

Он је за Немачку дебитовао 2004. године и од тада је одиграо 120 утакмица и постигао 24 гола.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар