Владимир Ивић: Бјековић мора да се врати у Партизан!

Владимир Ивић, некадашња ведета Партизана, ведри и облачи на клупи ПАОК-а.

Фудбал 31.08.2016 | 15:30
Владимир Ивић: Бјековић мора да се врати у Партизан!
Млади тренер на крају прошле сезоне преузео је солунски клуб, потписао трогодишњи уговор, па кроз плеј-оф и квалификације успео да се пласира у Лигу Европе.

И поред дугог одсуства из српског фудбалског живота, не заборавља највољенији клуб.

- Од како сам отишао из Хумске, пратим сваког тренутка Партизан. И не свиђа ми се у каквој се ситуацији налази већ годину и по дана. Раније смо доминирали у домаћем фудбалу, играли у Европи добро, а сада то више није случај. Квалитет Партизанових играча увек је био изнад ривала, али нажалост, већ неко време Црвена звезда је квалитетнији тим. Надам се да то неће потрајати - поручује Ивић из Солуна за “Блиц”.

Истиче да решење за проблеме црно-белих постоји.

- Ненад Бјековић мора да се врати у клуб! Ту нема дилеме. Само он својим знањем и искуством може да Партизан врати у живот. Велико је име српског и југословенског фудбала као играч, тренер, па функционер.

И не само то...

- У овој ситуацији потребан је човек кога сви познају. И који надасве искрено воли Партизан. Бјековић је управо таква личност. Његова љубав према клубу је невероватна, а енергија огромна. Има све у малом прсту.

Дотакао се Ивић и репрезентације Србије, кроз коју дувају нови ветрови.

- Србија је увек имала квалитетне играче, штета што нису могли да се укомпонују. Селектор је јако битан, као и људи који су око ФСС. За све нас велики је интерес да државни тим буде успешан. Навијам да Муслин промени све то што није ваљало и донесе нам велики успех са репрезентацијом какав његови претходници нису имали - сумирао је Ивић.

Партизан и Звезда немају играче за ПАОК

Многе српске фудбалере су овог лета повезивали с ПАОК-ом. Ивић је пак пустио хладан туш.

- Знам играче Партизана и неколико првотимаца Звезде. У овом тренутку, најискреније, не видим ко би из табора вечитих ривала могао да буде у првих 11 у мом клубу. Неко ће можда рећи да грешим, али то је моје мишљење - нагласио је Ивић.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар