Vladimir Ivić: Bjeković mora da se vrati u Partizan!

Vladimir Ivić, nekadašnja vedeta Partizana, vedri i oblači na klupi PAOK-a.

Fudbal 31.08.2016 | 15:30
Vladimir Ivić: Bjeković mora da se vrati u Partizan!
Mladi trener na kraju prošle sezone preuzeo je solunski klub, potpisao trogodišnji ugovor, pa kroz plej-of i kvalifikacije uspeo da se plasira u Ligu Evrope.

I pored dugog odsustva iz srpskog fudbalskog života, ne zaboravlja najvoljeniji klub.

- Od kako sam otišao iz Humske, pratim svakog trenutka Partizan. I ne sviđa mi se u kakvoj se situaciji nalazi već godinu i po dana. Ranije smo dominirali u domaćem fudbalu, igrali u Evropi dobro, a sada to više nije slučaj. Kvalitet Partizanovih igrača uvek je bio iznad rivala, ali nažalost, već neko vreme Crvena zvezda je kvalitetniji tim. Nadam se da to neće potrajati - poručuje Ivić iz Soluna za “Blic”.

Ističe da rešenje za probleme crno-belih postoji.

- Nenad Bjeković mora da se vrati u klub! Tu nema dileme. Samo on svojim znanjem i iskustvom može da Partizan vrati u život. Veliko je ime srpskog i jugoslovenskog fudbala kao igrač, trener, pa funkcioner.

I ne samo to...

- U ovoj situaciji potreban je čovek koga svi poznaju. I koji nadasve iskreno voli Partizan. Bjeković je upravo takva ličnost. Njegova ljubav prema klubu je neverovatna, a energija ogromna. Ima sve u malom prstu.

Dotakao se Ivić i reprezentacije Srbije, kroz koju duvaju novi vetrovi.

- Srbija je uvek imala kvalitetne igrače, šteta što nisu mogli da se ukomponuju. Selektor je jako bitan, kao i ljudi koji su oko FSS. Za sve nas veliki je interes da državni tim bude uspešan. Navijam da Muslin promeni sve to što nije valjalo i donese nam veliki uspeh sa reprezentacijom kakav njegovi prethodnici nisu imali - sumirao je Ivić.

Partizan i Zvezda nemaju igrače za PAOK

Mnoge srpske fudbalere su ovog leta povezivali s PAOK-om. Ivić je pak pustio hladan tuš.

- Znam igrače Partizana i nekoliko prvotimaca Zvezde. U ovom trenutku, najiskrenije, ne vidim ko bi iz tabora večitih rivala mogao da bude u prvih 11 u mom klubu. Neko će možda reći da grešim, ali to je moje mišljenje - naglasio je Ivić.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar