Још једна Лестерова бомба! У пакету са Слиманијем и ''Лавље срце''!

Ново велико појачање за енглеског шампиона!

Фудбал 30.08.2016 | 15:15
Још једна Лестерова бомба! У пакету са Слиманијем и ''Лавље срце''!
Лестер је сачувао муницију за финиш прелазног рока и почео да испаљује бомбе. Енглески шампион ће фудбалску пијацу завршити довођењем 55.000.000 евра вредног тандема из лисабонског Спортинга.

Још у суботу увече је постало јасно да ће Ислам Слимани бити најскупље појачање у историји Лестера, а изгледа да са њим у пакету долази и Адријен Силва. Лисице су се баш намерачиле да похарају Спортинг. Слимани је најбољи стрелац и играч, а Силва је капитен Лавова и срце везног реда. Лестер је понудио 25.000.000 евра за репрезентативца Португалије.

„Истина је, могу да потврдим понуду. Спортски циљеви Лестера се поклапају са мојим и ово је јако интересантна понуда. После 15 година у Спортингу, ова понуда је оно што сам чекао. Ово је шанса да заиграм у Премијер лиги која је феноменално такмичење“, рекао јеАдријен Силва после победе над Портом у великом дербију.

Сјајни везиста без којег се не може замислити игра Спортинга, али ни португалске репрезентације се нада да лисабонски клуб неће бити тврдоиглав преговарач као што је то био у неким ранијим случајевима.

„Волим Спортинг као породицу и посвећен сам овом клубу од 12. године. Доживео сам многе срећне моменте и могу рећи да сам одрастао у Спортингу. Као 27-годишњак и са толико година лојалности клубу, мислим да ме нико неће критиковати што имам жељу да одем и прихватим други изазов. Председник ми је обећао да неће правити сметње ако стигне понуда која задовољава и мене и клуб. Мислим да је ово тај случај“, рекао је Силва.

Слиманијев трансфер је већ уговорен и он данас путује на Острво на лекарске прегледе и представљање у Лестеру. Сада се чека да Лавови прихвате и 25.000.000 евра тешку понуду за Адријена Силву и да тандем настави сарадњу на Кинг Пауер стадиону.

Подсетимо да је Спортинг раније већ продао Жоао Марија за 45.000.000 и Налда за 5.000.000 евра. За Лестер би овај трансфер представљао крај прелазног рока.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар