Još jedna Lesterova bomba! U paketu sa Slimanijem i ''Lavlje srce''!

Novo veliko pojačanje za engleskog šampiona!

Fudbal 30.08.2016 | 15:15
Još jedna Lesterova bomba! U paketu sa Slimanijem i ''Lavlje srce''!
Lester je sačuvao municiju za finiš prelaznog roka i počeo da ispaljuje bombe. Engleski šampion će fudbalsku pijacu završiti dovođenjem 55.000.000 evra vrednog tandema iz lisabonskog Sportinga.

Još u subotu uveče je postalo jasno da će Islam Slimani biti najskuplje pojačanje u istoriji Lestera, a izgleda da sa njim u paketu dolazi i Adrijen Silva. Lisice su se baš nameračile da poharaju Sporting. Slimani je najbolji strelac i igrač, a Silva je kapiten Lavova i srce veznog reda. Lester je ponudio 25.000.000 evra za reprezentativca Portugalije.

„Istina je, mogu da potvrdim ponudu. Sportski ciljevi Lestera se poklapaju sa mojim i ovo je jako interesantna ponuda. Posle 15 godina u Sportingu, ova ponuda je ono što sam čekao. Ovo je šansa da zaigram u Premijer ligi koja je fenomenalno takmičenje“, rekao jeAdrijen Silva posle pobede nad Portom u velikom derbiju.

Sjajni vezista bez kojeg se ne može zamisliti igra Sportinga, ali ni portugalske reprezentacije se nada da lisabonski klub neće biti tvrdoiglav pregovarač kao što je to bio u nekim ranijim slučajevima.

„Volim Sporting kao porodicu i posvećen sam ovom klubu od 12. godine. Doživeo sam mnoge srećne momente i mogu reći da sam odrastao u Sportingu. Kao 27-godišnjak i sa toliko godina lojalnosti klubu, mislim da me niko neće kritikovati što imam želju da odem i prihvatim drugi izazov. Predsednik mi je obećao da neće praviti smetnje ako stigne ponuda koja zadovoljava i mene i klub. Mislim da je ovo taj slučaj“, rekao je Silva.

Slimanijev transfer je već ugovoren i on danas putuje na Ostrvo na lekarske preglede i predstavljanje u Lesteru. Sada se čeka da Lavovi prihvate i 25.000.000 evra tešku ponudu za Adrijena Silvu i da tandem nastavi saradnju na King Pauer stadionu.

Podsetimo da je Sporting ranije već prodao Žoao Marija za 45.000.000 i Nalda za 5.000.000 evra. Za Lester bi ovaj transfer predstavljao kraj prelaznog roka.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar