Видео: Агуеро пропушта дерби Манчестера због бруталног лакта?!

Судија није видео, али камера јесте! Жртва је био Винстон Рид...

Фудбал 30.08.2016 | 18:00
Видео: Агуеро пропушта дерби Манчестера због бруталног лакта?!
Максимална казна - три утакмице. Али она прва је најбитнија, јер Манчестер Сити одмах после репрезентативне паузе гостује код градског ривала Манчестер јунајтеда на Олд Трафорду у дербију којим ће бити отворено енглеско поглавље у књизи о мржњи Пепа Гвардиоле и Жозеа Муриња. А овај први можда ће морати да се снађе без Серхија Агуерапошто се на Острву већ води дебата о томе да ли би Аргентинац требало да буде суспендован због ударања лактом Винстона Рида у победи над Вест Хемом од 3:1.

Судија Андре Маринер тај детаљ није видео, иако је био врло близу, али су камере забележиле, па се очекује да ће Фудбалски савез Енглеске накнадно покренути дисциплински поступак.Рид после меча није могао ни да прича.

“Нисам видео, па не могу да коментаришем. Надам се да се ништа неће десити, ако се деси - прихватићемо одлуку и прилагодити се. Свакако ћемо играти 11 на 11“, смирен је Гвардиола.

Веорватно већ свестан да Агуеро неће играти у великом дербију Манчестера, а можда ни у каснијим сусретима са Борнмутом и Свонсијем. Заслужио је казну Ситијев нападач.

“Да је ово урадио Дијего Коста сигурно би га казнили. Додуше, Агуеро није искључен у 212 утакмица за Манчестер Сити. Овакви потези нису му у природи. И сигурно је да нико не жели да види играче попут Агуера на трибинама, Али ово је изгледало баш лоше“, коментарише Џејми Реднап у колумни за Дејли Мејл.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар