Video: Aguero propušta derbi Mančestera zbog brutalnog lakta?!

Sudija nije video, ali kamera jeste! Žrtva je bio Vinston Rid...

Fudbal 30.08.2016 | 18:00
Video: Aguero propušta derbi Mančestera zbog brutalnog lakta?!
Maksimalna kazna - tri utakmice. Ali ona prva je najbitnija, jer Mančester Siti odmah posle reprezentativne pauze gostuje kod gradskog rivala Mančester junajteda na Old Trafordu u derbiju kojim će biti otvoreno englesko poglavlje u knjizi o mržnji Pepa Gvardiole i Žozea Murinja. A ovaj prvi možda će morati da se snađe bez Serhija Aguerapošto se na Ostrvu već vodi debata o tome da li bi Argentinac trebalo da bude suspendovan zbog udaranja laktom Vinstona Rida u pobedi nad Vest Hemom od 3:1.

Sudija Andre Mariner taj detalj nije video, iako je bio vrlo blizu, ali su kamere zabeležile, pa se očekuje da će Fudbalski savez Engleske naknadno pokrenuti disciplinski postupak.Rid posle meča nije mogao ni da priča.

“Nisam video, pa ne mogu da komentarišem. Nadam se da se ništa neće desiti, ako se desi - prihvatićemo odluku i prilagoditi se. Svakako ćemo igrati 11 na 11“, smiren je Gvardiola.

Veorvatno već svestan da Aguero neće igrati u velikom derbiju Mančestera, a možda ni u kasnijim susretima sa Bornmutom i Svonsijem. Zaslužio je kaznu Sitijev napadač.

“Da je ovo uradio Dijego Kosta sigurno bi ga kaznili. Doduše, Aguero nije isključen u 212 utakmica za Mančester Siti. Ovakvi potezi nisu mu u prirodi. I sigurno je da niko ne želi da vidi igrače poput Aguera na tribinama, Ali ovo je izgledalo baš loše“, komentariše Džejmi Rednap u kolumni za Dejli Mejl.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar