Хрват + Србин + Хрват = 81.000.000 евра!

Урагански финиш Наполија, кључа под Везувом! Наполитанци кренули у тоталну офанзиву пред завршетак прелазног рока.

Фудбал 30.08.2016 | 13:30
Хрват + Србин + Хрват = 81.000.000 евра!
Дуго се ништа није дешавало, али Наполи је сада спреман за ураган у финишу прелазног рока. Од великих појачања довели су само Милика и Зјелинског, али су на крају спремили потезе који би их опет учврстили на позицији другог клуба Серије А и можда донели нову трку са моћним Јувентусом за Скудето.

Пет дана пред крај прелазног рока, Наполитанци су открили све карте и кренули у реализацију великих трансфера. Време је за трошење пара од продаје Гонзала Игуаина. До сада су потрошили 57.000.000 евра на куповине Милика, Зјелинског, Тонелија и Ђакеринија. Мете су Хрват, Србин и Хрват.

Највеће, односно појачање Наполија овог ће бити Никола Калинић. Хрват из Фиорентине би уз Милика требало да надомести голове Гонзала Игуаина. Тренбер Сари је инсистирао код управе клуба да се одлуче за Калинића поред неколико решења која су фигурирала као опције у нападу. Наполи је прво нудио Габијадинија и 10.000.000 евра Фиорентини у замену за Хрвата, али Тосканци нису прихватили. Потом је сзигла понуда од 25.000.000 евра, али ито је одбијено. На крају је Сари присатао да плати невероватних 35.000.000 евра за хравстког нападача.

Али да би се трансфер реализовао, морају да се дгоде још две ставри. Фиорентина мора да заврши позајмицу Стевана Јоветића из Интера, док Наполи чека на продају МанолаГабијадинија у Евертон. Тек тада се отварају сва врата за прелазак Калинића подно Везува.

Ако је Калинић решење за напад, онда је његов земљак Марко Рог појачање које се чека у везном реду. Динамо је пристао на понуду од 16.000.000 евра која би с бонусима могла да достигне и 21.000.000 евра, али је Рог јуче закочио целу приче пошто је поставио нове финансијске услове после већ договореног трансфера. Хрват је непријатно изненадио Наполитнаце захтевом да му се уговор подигне на 1.500.000 евра годишње. Ипак, посао би требало да се заврши.

„Три или четири стране су у преговорима и остали су још ситни детаљи да се заврше. Мислим да ће све бити у реду“, рекао је Рамадани.

Очекује се долазак Роговог оца у Милано на завршне преговоре после члега следе лекарски прегледи и потпис уговора.

На крају, ту је и појачање у одбрани које се чека. Сапуница са Николом Максимовићемтраје још од прошлог лета. Наполи свим силама покушава да га доведе, Торино одолева а играч штрајкује чекајући трансфер. Чини се да ће Торино овога пута ипак попустити. Чека се само да нађу адекватну замену, пошто их је кијевски Динамо одбио за Домагоја Виду. Наполијева последња понуда је 25.000.000 евра плус бонуси што је приближно оних 30.000.000 евра које тражи Торинов председник Урбано Каиро. Само да Бикови још доведу замену за Србина...

Код сва три трансфера, посредник је Фали Рамадани са својом менаџерском агенцијом. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар