Видео: Француског тркача ''тренира'' мачка!

Атлетичар довео љубимца на Дијамантску лигу! Никад виђено! Француски тркач на 800 метара Пјер-Амброаз Босе (24) на митингу Дијамантске лиге у Паризу у суботу увече појавио се са својим кућним љубимцем мачком.

Остали спортови 30.08.2016 | 08:45
Видео: Француског тркача ''тренира'' мачка!
Француз се није прославио у трци коју је завршио на 6. месту, али је зато после такмичења сву пажњу привукао на себе јер је на стадион довео мачку и дао интервју држећи је у наручју.

"Мој тренер није био овде са мном јер је на одмору, а мачка ми је рекла 'Ја сам твој тренер сада'. Натерао ме је да једем храну за мачке два сата пре трке па сам мало љут на њега" рекао је Пјер, наравно, у шали.

Босе је иначе познат као један од харизматичнијих и посебних људи у свету спорта, а када је на недавно завршеним Олимпијским играма у Рију завршио на 4. месту, обратио се свом кућном љубимцу у директном преносу.

"Волео бих да се обратим својој мачки Рабсу. Знам да си очекивао више. Рекао си ми да узмем медаљу, али нисам успео и жао ми је. Рабс, сиђи са кауча, иди до фрижидера, узми пиво и напиј се и за мене" рекао је тада Босе и својим хумором одушевио спортски свет.



Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар