Шта кочи прелазак Максимовића у загребачки Динамо?!

Српски фудбалер је у преговорима са хрватским шампионом, али је "запело" због његових родитеља, преноси "Курир".

Фудбал 29.08.2016 | 17:15
Шта кочи прелазак Максимовића у загребачки Динамо?!
Немања Максимовић је на мети загребачког Динама, а "алфа и омега" хрватског клуба Здравко Мамић жестоко је загризао да га доведе из Астане.

Преговори су у току, Астана је вољна да се одрекне његових услуга, Динамо је спреман да добро плати, али је ипак дошло до проблема. Шта кочи прелазак Максимовића на Максимир?

"Немања и Динамо су у поступку. Свиђа нам се, а газда Здравко мамић не пита шта кошта. Причали смо и са Макисмовићем, он жели да дође, али његови родитељи коче ствар. Они су пореклом из Крајине, или Републике Српске", изјавио је за "Курир" први сарадник Здравка Мамића, који је желео да остане анониман.

Ипак, Динамо не "диже руке" од талентованог српског фудбалера.

"Не, ми не одустајемо. Гарантујем да би Максимовић за само годину дана проведених у Динаму вредео 17 милиона евра. Играмо Лигу шампиона и утакмице против Севиље, Јувентуса и Лиона гарантују му да ће бити на оку скаута највећих клубова. На њему је да одлучи", додао је Мамићев сарадник.

Ипак, он разуме и родитеље младог српског фудбалера.

"С обзиром на тренутно затегнуте односе између Србије и Хрватске, сасвим је разумљиво што Максимовићеви родитељи нису за одлазак сина у Загреб", навео је човек из Динама и нагласио да у њиховим клубу игра Србин Петар Стојановић и да "му не фали длака са главе".

Динамо је спреман да плати Астани три милиона евра за Максимовића, колико је понудио и московски Спартак.

"Он би у Динаму имао велику плату, негде између 700 и 800 хиљда евра годишње", навео је блиски сарадник Здравка Мамића.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар