Šta koči prelazak Maksimovića u zagrebački Dinamo?!

Srpski fudbaler je u pregovorima sa hrvatskim šampionom, ali je "zapelo" zbog njegovih roditelja, prenosi "Kurir".

Fudbal 29.08.2016 | 17:15
Šta koči prelazak Maksimovića u zagrebački Dinamo?!
Nemanja Maksimović je na meti zagrebačkog Dinama, a "alfa i omega" hrvatskog kluba Zdravko Mamić žestoko je zagrizao da ga dovede iz Astane.

Pregovori su u toku, Astana je voljna da se odrekne njegovih usluga, Dinamo je spreman da dobro plati, ali je ipak došlo do problema. Šta koči prelazak Maksimovića na Maksimir?

"Nemanja i Dinamo su u postupku. Sviđa nam se, a gazda Zdravko mamić ne pita šta košta. Pričali smo i sa Makismovićem, on želi da dođe, ali njegovi roditelji koče stvar. Oni su poreklom iz Krajine, ili Republike Srpske", izjavio je za "Kurir" prvi saradnik Zdravka Mamića, koji je želeo da ostane anoniman.

Ipak, Dinamo ne "diže ruke" od talentovanog srpskog fudbalera.

"Ne, mi ne odustajemo. Garantujem da bi Maksimović za samo godinu dana provedenih u Dinamu vredeo 17 miliona evra. Igramo Ligu šampiona i utakmice protiv Sevilje, Juventusa i Liona garantuju mu da će biti na oku skauta najvećih klubova. Na njemu je da odluči", dodao je Mamićev saradnik.

Ipak, on razume i roditelje mladog srpskog fudbalera.

"S obzirom na trenutno zategnute odnose između Srbije i Hrvatske, sasvim je razumljivo što Maksimovićevi roditelji nisu za odlazak sina u Zagreb", naveo je čovek iz Dinama i naglasio da u njihovim klubu igra Srbin Petar Stojanović i da "mu ne fali dlaka sa glave".

Dinamo je spreman da plati Astani tri miliona evra za Maksimovića, koliko je ponudio i moskovski Spartak.

"On bi u Dinamu imao veliku platu, negde između 700 i 800 hiljda evra godišnje", naveo je bliski saradnik Zdravka Mamića.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar