Жена у Београду убила мајку, пса, па себе!

Како Информер сазнаје, Весна Мишковић (56) убила је пиштољем мајку Мирјану (77) па себе. Постоји и незванична информација да је жена пре него што је убила мајку, усмртила и пса.

Србија 29.08.2016 | 15:16
 Жена у Београду убила мајку, пса, па себе!
Жена је оставила и опроштајно писмо. а наводни узрок трагедије је чињеница да јој је мајка боловала од неизлечиве болести.

Мирина сестра казе да ју је јутрос звала сестричина тј. Весна и рекла јој да дође јер јој је оставила нешто код комшинице.

Када је дошла затекла је хорор.

Комшије су у шоку. Једна комшиница каже да не може да верује шта се десило. Напомиње и да је мајка Мира била веома болесна.

"Имала је срчаних проблема. Жена је у годинама и једва да је живела. Пре неки дан је добила посебан кревет. Па ста се ово деси. Не могу да верујем. Никакве знаке никакве није показивала"рекла је комшиница.

Ћерка Весна Мишковић је дуго живела у Лондону. Муж јој је погинуо и после тога се није удавала. Њен отац је био врстан лекар.

Комшије кажу да су Весна и њена мајка Мира биле дивне и да су живеле у два раздвојена стана у истој згради, а да је после извесног времена Весна свој стан изнајмила.

На лицу места су хитна помоћ и патроле полиције.

Извор: Информер

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

xy

29.08.2016 13:36

Несретница, болесна нека жена .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО Микиц

29.08.2016 17:08

Бог да им дусу прости. Зивотни притисци су толико велики и тески да због тога појединци своје проблеме без струцне помоци немогу висе да поднесу и успјесно сами да ресе. Због тога треба имати бесплатну телефонску линију са бројем којег градјани у тренутку свог растројства могу да назову тразеци струцни савјет за своје проблеме!