Žena u Beogradu ubila majku, psa, pa sebe!

Kako Informer saznaje, Vesna Mišković (56) ubila je pištoljem majku Mirjanu (77) pa sebe. Postoji i nezvanična informacija da je žena pre nego što je ubila majku, usmrtila i psa.

Srbija 29.08.2016 | 15:16
 Žena u Beogradu ubila majku, psa, pa sebe!
Žena je ostavila i oproštajno pismo. a navodni uzrok tragedije je činjenica da joj je majka bolovala od neizlečive bolesti.

Mirina sestra kaze da ju je jutros zvala sestričina tj. Vesna i rekla joj da dođe jer joj je ostavila nešto kod komšinice.

Kada je došla zatekla je horor.

Komšije su u šoku. Jedna komšinica kaže da ne može da veruje šta se desilo. Napominje i da je majka Mira bila veoma bolesna.

"Imala je srčanih problema. Žena je u godinama i jedva da je živela. Pre neki dan je dobila poseban krevet. Pa sta se ovo desi. Ne mogu da verujem. Nikakve znake nikakve nije pokazivala"rekla je komšinica.

Ćerka Vesna Mišković je dugo živela u Londonu. Muž joj je poginuo i posle toga se nije udavala. Njen otac je bio vrstan lekar.

Komšije kažu da su Vesna i njena majka Mira bile divne i da su živele u dva razdvojena stana u istoj zgradi, a da je posle izvesnog vremena Vesna svoj stan iznajmila.

Na licu mesta su hitna pomoć i patrole policije.

Izvor: Informer

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

xy

29.08.2016 13:36

Nesretnica, bolesna neka žena .....

ODGOVORITE
Name

MIHAILO Mikic

29.08.2016 17:08

Bog da im dusu prosti. Zivotni pritisci su toliko veliki i teski da zbog toga pojedinci svoje probleme bez strucne pomoci nemogu vise da podnesu i uspjesno sami da rese. Zbog toga treba imati besplatnu telefonsku liniju sa brojem kojeg gradjani u trenutku svog rastrojstva mogu da nazovu trazeci strucni savjet za svoje probleme!