СДС увјерен: Достић нови начелник Фоче

Закључак са сједнице Општинског одбора СДС Фоча, којој су присуствовали и највиши функционери ове партије, да већина људи овдје вјерује да ће нови начелник овог града бити доктор Миливоје Достић, кандидат Српске демократске странке.

Република Српска 29.08.2016 | 09:40
СДС увјерен: Достић нови начелник Фоче
Предсједник СДС Младен Босић каже да је странка изузетно задовољна јер је нашла најбољег кандидата за начелника у доктору Миливоју Достићу.

Он је мишљења да то знају и грађани града на Дрини и Ћехотини јер је, како каже, за будућност ове вароши, за грађане и њихову дјецу најбоље да будући начелник буде баш доктор Достић.

„Ми као странка стојимо иза његове кандидатуре и убјеђени смо у његову побједу. Свака част свим другим кандидатима, али СДС је предложила прије свега некорумпираног човјека док су остали кандидатии имали шансу да се покажу и раније. Вјерујемо да између осталог грађани Фоче хоће и промјене", додао је Босић.

Доктор Достић је изразио задовољство доласком предсједника СДС који му је пружио пуну подршку у овом важном и преломном трентку пред почетак кампање за локалне изборе.

„Долазак нашег предсјендика даће нам додатну енергију и надамо се да ћемо са члановима, сипмпатизерима и грађанима као и уз подршку неких других партија 2. октобра бити сигурни побједници у овом граду“, рекао је доктор Достић.

Достић је најавио да ће ускоро грађанима Фоче представити свој програм и виђење будућности овог града.

БН телевизија

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Сдс Фоча

29.08.2016 08:36

А пола сдс_а гласа за Машића.Јер смо задовољни коалицијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драгица

29.08.2016 08:52

То што ради СДС у Фочи вриједја интелигенцију и просјечног градјанина.Зар мисле да су градјани заборавили њихов савез са СНСД на прошлим изборима?Или можда поново рачунате на њихову помоћ?Ко да вам вјерује?

ОДГОВОРИТЕ
Name

грађанин

29.08.2016 09:31

Изузетан је човјек др. Достић. Зашто нам добри љекари одлазе у политику. Зар да доктори воде општине а болнице остају без њих. Избори ће показати ко је најбољи за начелника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зилот

29.08.2016 09:40

Само не шкрбави лопина. Зло да се неврати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харден

29.08.2016 10:24

Школски примјер разбијања СЗП.Није цудо сто је је СДС изгубио 5 посланика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фоча

29.08.2016 10:30

Није мјесто Достићу поред ове двојице. Камо среће да је др. Достић докторирао медицину и учио млади нараштај. Ова политика није за добре људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

29.08.2016 19:54

Сада на изборима треба направити сто висе невазецих листица да неко примјети да се на изборе кандидују људи једино из лицног интереса и да нема говора о патриотизму. Ја нецу гласати ни за једног који хоце посланицко радно мјесто. Ко је блесав нека гласа друкције.

ОДГОВОРИТЕ