Гвардиола: Сити може још боље, Стерлинг је сјајан

Менаџер Манчестер Ситија Пеп Гвардиола изјавио је да 'Грађани' могу да буду још убедљивији и да играју још боље.

Фудбал 29.08.2016 | 11:45
Гвардиола: Сити може још боље, Стерлинг је сјајан
На последном мечу са Вест Хемом у којој су победили од 3:1, изабраници Пепа Гвардиоле показали су моћ и потврдили оно што њихов менаџер жели од њих.

Менаџер ’Грађана’ изјавио је да је био одушевљен тимским духом и изненађен игром неких играча који су се фантастично уклопили после толико мало времена које је тим провео заједно.

Он је после утакмице новинарима рекао да нема сумње да они могу да играју још боље.

“Ми смо заједно два месеца, није много, али нисам очекивао овакву игру за кратко време. Одиграли смо добро прво полувреме, после смо примили гол из њихове прве праве шансе, али смо ментално на крају контролисали меч. Заслужили смо победу са више голова, али је игра била одлична. Од првог тренинга и на утакмицама, немам никаквих замерки на понашање у мом тиму“, изјавио је бивши тренер Бајерна.

Рахим Стерлинг био је играч утакмице са два постигнута гола и један од најзалужнијих у победи над Вест Хемом.

“Стерлинг је два пута погодио, али за мене је он и на прошлим утакмицама био сјајан. Он је динамичан фудбалер и срећан сам што игра тако добро. Трудим се да му помогнем, говорио сам му да ће да добије више лопти уколико остане на тој позицији. Сити га је довео првенствено због његовог талента. Драго ми је због њега, тима и националне репрезентације.

Нови менаџер Грађана који је ово лето дошао на Етихад говорио је и о Самиру Насрију, који је на овој утакмици имао први наступ у сезони.

О Насрију се ових дана спекулише да би могао да напусти Манчетстер Сити , али је Пеп открио да га види у својим плановима.

“Насри може да остане. Он је дошао са вишком килограма, а после седам, десет дана се вратио и фантастично је тренирао и од њега уколико жели да остане и да буде део нашег тима“, додао је Пеп.

Манчетер Сити пред утакимицу са највећим ривалом Манчестер Јунајтедом на три утакмица остварио је максималан учинак и налази се на првој позицији Премијер лиге са девет освојених бодова.

Градски дерби између ’Грађана’ и ’Ђавола’ одиграће се десетог септембра у 13.30 на Олд Трафорду.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар