Видео: Голман Пазара у Клиничком центру!

Голман Новог Пазара Младен Живковић, пребачен је прво у Општу болницу у том граду, а потом транспортован у Клинички центар Србије.

Фудбал 29.08.2016 | 10:15
Видео: Голман Пазара у Клиничком центру!
Живковић је повређен у дуелу Нови Пазар - Црвена звезда пошто је на њега стартовао нападач гостију Предраг Сикимић.

"Живковић има вишеструке преломе јагодичне кости, а поломљен му је и нос. Иако смо у први мах сумњали да има и фрактуру лобање, скенер је показао другачије. Ипак, повреде су озбиљне и због тога је морао да буде пребачен за Београд где ће му бити урадјена хируршка интервенција", рекао је физиотерапеут Новопазараца Јасмин Џоговић.

Физиотерапеут Новог Пазара додао је и да је због великих подлива у близини ока, Живковићу урађен офталмолошки преглед и да за сада нема оштећења вида.

Нападач Црвене Звезде Предраг Сикимић је у покушају да додје до лопте снажно шутнуо у главу голмана Младена Живковића и повредио га. Он је због тог неопрезног старта добио црвени картон, а док је напуштао терен дошло је до бурне реакције навијача домаћих због чега је утакмица била прекинута двадесетак минута.

Утакмица седмог кола Супер лиге Србије измедју Новог Пазара и Црвене звезде завршена је победом гостију 4:1.

Сикимић посетио Живковића

Фудбалер Црвене звезде Предраг Сикимић посетио је голмана Новог Пазара Младена Живковића, који је после дуела са њим на данашњој утакмици завршио у болници. Двојица фудбалера су се руковали.

Сикимић, који је са Живковићем играо у Смедереву пре неколико сезона, није се вратио са екипом у Београд, већ је остао у Пазару како би обишао повредјеног некадашњег саиграча.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар