Video: Golman Pazara u Kliničkom centru!

Golman Novog Pazara Mladen Živković, prebačen je prvo u Opštu bolnicu u tom gradu, a potom transportovan u Klinički centar Srbije.

Fudbal 29.08.2016 | 10:15
Video: Golman Pazara u Kliničkom centru!
Živković je povređen u duelu Novi Pazar - Crvena zvezda pošto je na njega startovao napadač gostiju Predrag Sikimić.

"Živković ima višestruke prelome jagodične kosti, a polomljen mu je i nos. Iako smo u prvi mah sumnjali da ima i frakturu lobanje, skener je pokazao drugačije. Ipak, povrede su ozbiljne i zbog toga je morao da bude prebačen za Beograd gde će mu biti uradjena hirurška intervencija", rekao je fizioterapeut Novopazaraca Jasmin Džogović.

Fizioterapeut Novog Pazara dodao je i da je zbog velikih podliva u blizini oka, Živkoviću urađen oftalmološki pregled i da za sada nema oštećenja vida.

Napadač Crvene Zvezde Predrag Sikimić je u pokušaju da dodje do lopte snažno šutnuo u glavu golmana Mladena Živkovića i povredio ga. On je zbog tog neopreznog starta dobio crveni karton, a dok je napuštao teren došlo je do burne reakcije navijača domaćih zbog čega je utakmica bila prekinuta dvadesetak minuta.

Utakmica sedmog kola Super lige Srbije izmedju Novog Pazara i Crvene zvezde završena je pobedom gostiju 4:1.

Sikimić posetio Živkovića

Fudbaler Crvene zvezde Predrag Sikimić posetio je golmana Novog Pazara Mladena Živkovića, koji je posle duela sa njim na današnjoj utakmici završio u bolnici. Dvojica fudbalera su se rukovali.

Sikimić, koji je sa Živkovićem igrao u Smederevu pre nekoliko sezona, nije se vratio sa ekipom u Beograd, već je ostao u Pazaru kako bi obišao povredjenog nekadašnjeg saigrača.Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar