Видео: Отворио душу након страшне повреде...

Фудбалер Јунајтеда: Нисам могао да издржим бол! Фудбалер Манчестер јунајтеда Лук Шо вратио се на терен после дуге паузе... Повреда коју је на почетку прошле сезоне доживео овај бек била је страшна, а млади Енглез је решио да проговори.

Фудбал 27.08.2016 | 14:45
Видео: Отворио душу након страшне повреде...
Лук Шо поново игра фудбал! Вест која је истински обрадовала све љубитеље најважније споредне ствари на свету. Свако ко је гледао меч Лиге шампиона између “црвених ђавола” и ПСВ-а не може да заборави ужасан прелом ноге који је доживео млади ас.

Старт Ектора Морена био је “за затвор”, а Шоу су пукле обе кости, доживео је отворен прелом.

- Лепо од њега што је дошао у моју собу. Рекао сам му “Уђи слободно”, и срдачно смо попричаи, али... Како време пролази мислим да је његов старт био језив. Посебно је лоша чињеница да је проглашен за играча утакмице - рекао је Шоу за “Гардијан”.

Млади Енглез се поштено намучио.

- Болови су били страшни! Мајка је седела поред мог болничког кревета али ни она није могла да ми помогне. Кунем се Богом то нису били обични болови. Нисам могао да издржим - “Морају нешто да ураде, јер ја нећу још дуго моћи да издржим” - говорио сам у себи.

Жозе Мурињо озбиљно рачуна на перспективног момка, а на левом беку је да покаже да је поново спреман да заблиста.Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар