Video: Otvorio dušu nakon strašne povrede...

Fudbaler Junajteda: Nisam mogao da izdržim bol! Fudbaler Mančester junajteda Luk Šo vratio se na teren posle duge pauze... Povreda koju je na početku prošle sezone doživeo ovaj bek bila je strašna, a mladi Englez je rešio da progovori.

Fudbal 27.08.2016 | 14:45
Video: Otvorio dušu nakon strašne povrede...
Luk Šo ponovo igra fudbal! Vest koja je istinski obradovala sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu. Svako ko je gledao meč Lige šampiona između “crvenih đavola” i PSV-a ne može da zaboravi užasan prelom noge koji je doživeo mladi as.

Start Ektora Morena bio je “za zatvor”, a Šou su pukle obe kosti, doživeo je otvoren prelom.

- Lepo od njega što je došao u moju sobu. Rekao sam mu “Uđi slobodno”, i srdačno smo popričai, ali... Kako vreme prolazi mislim da je njegov start bio jeziv. Posebno je loša činjenica da je proglašen za igrača utakmice - rekao je Šou za “Gardijan”.

Mladi Englez se pošteno namučio.

- Bolovi su bili strašni! Majka je sedela pored mog bolničkog kreveta ali ni ona nije mogla da mi pomogne. Kunem se Bogom to nisu bili obični bolovi. Nisam mogao da izdržim - “Moraju nešto da urade, jer ja neću još dugo moći da izdržim” - govorio sam u sebi.

Žoze Murinjo ozbiljno računa na perspektivnog momka, a na levom beku je da pokaže da je ponovo spreman da zablista.Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar