Баки сметао Михајловић: Уживам са Монтелом

Фудбалер Милана Карлос Бака ужива у стилу игре који покушава да наметне нови тренер Винченцо Монтела.

Фудбал 26.08.2016 | 20:15
Баки сметао Михајловић: Уживам са Монтелом
Колумбијац је том изјавом индиректно критиковао методе рада бившег тренера "росонера" Синише Михајловића, мада су се срдачно поздравили приликом сусрета у првом колу Серије А протеклог викенда.

Управа Милана отпустила је у априлу, после само десет месеци, Михајловића због лоших резултата, наследио га је Кристијан Броки, а овог лета је стигао Монтела.

"Уживам радећи са Монтелом, играмо лоптом, а не морамо само да трчимо... Иначе бисмо радије тренирали са (спринтером) Јусеином Болтом. Овај начин рада ће нам донети офанзивнију игру и имаћемо више прилика", рекао је Бака за Газету дело спорт.

Он је приметио да је прошле године имао мало шанси и да је у свлачионици међу играчима било мање ентузијазма, а како је додао, Монтела је био искрен према њему чак и када га је изоставио са турнеје по САД и рекао му да је боље да остане код куће и тренира.

За Баку је био заинтересован Вест Хем, али је колумбијски нападач одлучио да остане на Сан Сиру. Он је у прошлом колу постигао три гола против Михајловићевог Торина у победи од 3:2.

"Вест Хем сматрам првокласним клубом. Али, одбио сам понуду, пошто морам и да мислим на породицу. Разговарао сам са (извршним директором Адријаном) Галијанијем, пошто сам мислио да је поштено да га упознам са понудом, јер сам чиста особа. Намеравао сам да останем. Рекао ми је да је управа пристала на то да останем у клубу. Драго ми је што сам чуо да сам важан, па могу да кажем навијачима да не брину, да је прелазни рок за мене завршен", рекао је Бака.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар