Baki smetao Mihajlović: Uživam sa Montelom

Fudbaler Milana Karlos Baka uživa u stilu igre koji pokušava da nametne novi trener Vinčenco Montela.

Fudbal 26.08.2016 | 20:15
Baki smetao Mihajlović: Uživam sa Montelom
Kolumbijac je tom izjavom indirektno kritikovao metode rada bivšeg trenera "rosonera" Siniše Mihajlovića, mada su se srdačno pozdravili prilikom susreta u prvom kolu Serije A proteklog vikenda.

Uprava Milana otpustila je u aprilu, posle samo deset meseci, Mihajlovića zbog loših rezultata, nasledio ga je Kristijan Broki, a ovog leta je stigao Montela.

"Uživam radeći sa Montelom, igramo loptom, a ne moramo samo da trčimo... Inače bismo radije trenirali sa (sprinterom) Juseinom Boltom. Ovaj način rada će nam doneti ofanzivniju igru i imaćemo više prilika", rekao je Baka za Gazetu delo sport.

On je primetio da je prošle godine imao malo šansi i da je u svlačionici među igračima bilo manje entuzijazma, a kako je dodao, Montela je bio iskren prema njemu čak i kada ga je izostavio sa turneje po SAD i rekao mu da je bolje da ostane kod kuće i trenira.

Za Baku je bio zainteresovan Vest Hem, ali je kolumbijski napadač odlučio da ostane na San Siru. On je u prošlom kolu postigao tri gola protiv Mihajlovićevog Torina u pobedi od 3:2.

"Vest Hem smatram prvoklasnim klubom. Ali, odbio sam ponudu, pošto moram i da mislim na porodicu. Razgovarao sam sa (izvršnim direktorom Adrijanom) Galijanijem, pošto sam mislio da je pošteno da ga upoznam sa ponudom, jer sam čista osoba. Nameravao sam da ostanem. Rekao mi je da je uprava pristala na to da ostanem u klubu. Drago mi je što sam čuo da sam važan, pa mogu da kažem navijačima da ne brinu, da je prelazni rok za mene završen", rekao je Baka.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar