Неда Украден: На мени се види да ли сам пластична

Певачица Неда Украден недавно је напунила 66 година, а каже да се никада није осећала боље. То се на њој види, па свакодневно добија комплименте на рачун свог изгледа.

Мода и љепота 26.08.2016 | 17:15
Неда Украден: На мени се види да ли сам пластична
Иако је и даље активна на музичкој сцени, а слободно време проводи са унуцима, она има времена и за здрав живот и физичку активност. На изгледу јој завиде и знатно млађе колегинице, а ево шта она каже о гласинама да је за то заслужна естетска хирургија.

- Мислим да се на мени види да ли сам пластична лепотица. Све што видите на мени је моје - груди, коса, нос, уши, задњица (смех). Али све то мора да се одржава различитим естетским третманима као што су радио-таласи, масаже и, наравно, ништа без неге лица, а и духа - рекла је Неда за "Блиц Пулс" и додала да се не плаши старења.

- Не да се не плашим него сам пример колико је старост релативна ствар. Ја сам вам живи демант биологије, медицине и свих комплементарних наука јер сада тек живим најбоље у свом животу. Могу да будем пример и путоказ како жена не треба да буде отписана са 45-50 година, јер је у питању велика неистина. Када сачувате своје здравље и улажете у свој изглед, можете бити витални у било ком животном добу. Не бојим се и с поносом истичем своје године. И једна сам од ретких певачица која јавно говори о својим рођенданима и о броју година. А и доказ сам да се има за шта бити поносан на број година, сходно биографији, изгледу и породичном статусу.

Иако не крије да ужива у животу, тренутно пролази кроз тежак период због болести мајке, због чега плаче сваки пут кад је види.

(Блиц Пулс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

грађанин

28.08.2016 10:37

Свака част Недо. Немој плакати због година мајчиних, само јој буди на услузи за њеног живота и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

К

10.01.2017 07:39

Недо крајлице