Београд: Крај драме послије 18 сати опсаде

Полиција је ухапсила наоружаног мушкарца који је након пуцњаве у четвртак око 20 часова на адреси Јурија Гагарина 213, улетео са оружјем у стамбену зграду у истој улици са бројем 241.

Србија 26.08.2016 | 14:28
Београд: Крај драме послије 18 сати опсаде
Док су га гурали у ауто викао је "Полиција, полиција!"

Полиција је нешто раније претражила солитер у Улици Јурија Гагарина у потрази за непознатим мушкарцем који је утрчао у ту зграду са оружјем. Осумњичени тада није пронађен.

Након што осумњичени није пронађен у солитеру, полиција се повукла са лица места.

Јаке полицијске снаге које су читаву зграду држале под опсадом су се разишле након 18 сати, а недуго потом се неколико инспектора вратило на лице меса и трком улетело у зграду, а десетак минута касније и интервентна.



Током ноћи је био блокиран улаз у зграду.

Једна од станарки је уступила полицији снимак са безбедносних камера на којем се може уочити мушкарац за којим се трага. Према првим информацијама реч је о проћелавој особи у тридесетим годинама која је носила наочаре за сунце, преноси РТС.


Мушкарац за којим се трагало синоћ нешто после 20.00 сати почео је да пуца насумично из црног аутомобила марке БМW, и ударао у друга возила у Улици Јурија Гагарина на Новом Београду.

После пуцњаве, осумњичени је побегао Улицом Јурија Гагарина, али му је код броја 213 отпао точак на возилу, па је наставио да трчи и наоружан улетео у солитер у Улици Јурија Гагарина 241, пренели су медији.



Један од очевидаца је рекао да је видео када је непозната особа улетела у зграду, што је пренео и полицији.

Станар из суседне зграде је такође навео да је чуо два пуцња и шкрипу гума.

Очевици кажу и да је та особа претходно оставила аутомобил БМW код Основне школе "Бранко Радичевић" која се налази на стотинак метара од зграде, и да је према свему судећи, улетела насумично у једну од зграда.


Извор: Новости/Бета

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Способност

27.08.2016 00:25

18 сати због једног цовјека. Јако добар резултат антитерористицке јединице.

ОДГОВОРИТЕ