Beograd: Kraj drame poslije 18 sati opsade

Policija je uhapsila naoružanog muškarca koji je nakon pucnjave u četvrtak oko 20 časova na adresi Jurija Gagarina 213, uleteo sa oružjem u stambenu zgradu u istoj ulici sa brojem 241.

Srbija 26.08.2016 | 14:28
Beograd: Kraj drame poslije 18 sati opsade
Dok su ga gurali u auto vikao je "Policija, policija!"

Policija je nešto ranije pretražila soliter u Ulici Jurija Gagarina u potrazi za nepoznatim muškarcem koji je utrčao u tu zgradu sa oružjem. Osumnjičeni tada nije pronađen.

Nakon što osumnjičeni nije pronađen u soliteru, policija se povukla sa lica mesta.

Jake policijske snage koje su čitavu zgradu držale pod opsadom su se razišle nakon 18 sati, a nedugo potom se nekoliko inspektora vratilo na lice mesa i trkom uletelo u zgradu, a desetak minuta kasnije i interventna.



Tokom noći je bio blokiran ulaz u zgradu.

Jedna od stanarki je ustupila policiji snimak sa bezbednosnih kamera na kojem se može uočiti muškarac za kojim se traga. Prema prvim informacijama reč je o proćelavoj osobi u tridesetim godinama koja je nosila naočare za sunce, prenosi RTS.


Muškarac za kojim se tragalo sinoć nešto posle 20.00 sati počeo je da puca nasumično iz crnog automobila marke BMW, i udarao u druga vozila u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu.

Posle pucnjave, osumnjičeni je pobegao Ulicom Jurija Gagarina, ali mu je kod broja 213 otpao točak na vozilu, pa je nastavio da trči i naoružan uleteo u soliter u Ulici Jurija Gagarina 241, preneli su mediji.



Jedan od očevidaca je rekao da je video kada je nepoznata osoba uletela u zgradu, što je preneo i policiji.

Stanar iz susedne zgrade je takođe naveo da je čuo dva pucnja i škripu guma.

Očevici kažu i da je ta osoba prethodno ostavila automobil BMW kod Osnovne škole "Branko Radičević" koja se nalazi na stotinak metara od zgrade, i da je prema svemu sudeći, uletela nasumično u jednu od zgrada.


Izvor: Novosti/Beta

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sposobnost

27.08.2016 00:25

18 sati zbog jednog covjeka. Jako dobar rezultat antiteroristicke jedinice.

ODGOVORITE