Бијељина се захвалила својој шампионки

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић припремио је данас пријем за Драгану Станковић, кошаркашицу репрезентације Србије, која је на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру освојила бронзану медаљу.

Република Српска 26.08.2016 | 22:53
Бијељина се захвалила својој шампионки

“Организовали смо пријем за Драгану, која је представила наш град у свијету и ову прилику искористили да јој се захвалницом, али и лијепим ријечима захвалимо на великом успјеху који је постигла”, истакао је градоначелник Бијељине.

“Она је показала још једном да је град Бијељина град младих људи, град спортиста и све оно што смо у претходном периоду издвајали за спорт кроз ово је оправдано. Желим јој пуно успјеха у наредном периоду у репрезентацији Србије, у приватном, личном, а највише спортском животу”, казао је Мићић.

Драгана Станковић захвалила се градоначелнику на пријему и истакла да је веома срећна што град Бијељина цијени њен труд и што су поносни на медаљу коју је донијела у овај град.

“Сви су на неки начин показали колико им је драго што сам учествовала и донијела медаљу. Наприје цијелом народу Републике Српске па и граду Бијељина, хвала свима који су дошли овдје и надам се да ће бити још прилика да се сретнемо на истом мјесту у скоријој будућности и да ће бити још медаља”, рекла је српска шампионка.

“За сваког младог спортисту, а посебно за мене која имам 21 годину учествовати на тако великом такмичењу част је и привилегија. Дружити се са великим спортистима, играти против њих заиста је једно велико искуство, истакла је млада кошаркашица репрезентације Србије данас у Бијељини.

(БН телевизија)

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ЈАНЕ

26.08.2016 10:24

"Град Бијељина град младих људи и град спортиста" а цура наступа за другу дрзаву. Јест то наса братска Србија, али ово треба да буде порука власти да све сто је вриједно цувате, а не да таленти и успјесну млади људи трце трбухом за крухом у иностранство, па и у најблизу и најдразу нам Србију. Улозили сте максимум да људе отјерате да остану само васа дјеца која це пландовати и тросити вас новац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО Микиц

26.08.2016 22:11

ЈАНЕ, сигурно немислис да је Гдјц. Драгана Стакнковиц као СРБкиња требала да наступа за Феферацију. СВАКА птице своме јату сваки братац своме брату. Цеститамо дјевојци и свим СРБкињама на њиховом успјеху!

Name

Бл

26.08.2016 10:41

Надам се да ћеш одселит за Србију

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО Микиц

27.08.2016 01:03

БИ, процитајте Светосавску химну. Из Светосавске Химне цете најбоље видјети и сазнати које СРБске земље сацињавају Савину Свету СРБију!