Хит у најави: Стиже филм о животу Бритни Спирс

Поп дива Бритни Спирс ће ускоро добити филм о себи а на великом плату играће је аустралијска глумица Наташа Ласет, саопштила је недавно продукцијска кућа "Лифетиме".

Забава 26.08.2016 | 09:46
Хит у најави: Стиже филм о животу Бритни Спирс
Наиме, премијера биографског филма о некадашњој поп принцези Бритни Спирс заказана је за идућу годину, а продуцентска кућа "Лифетиме" недавно је издала саопштење у ком је откривено да ниједана фаза из живота певачице неће бити прескочена.

" Бритни Спирс је била млада девојка из Лузијане која је желела да се пробије на музичкој сцени када је њен таленат постао јасан свима око ње. Након тога је сваки њен корак био планиран, а Бритни је нашла утеху у колеги певачу Џастину Тимберлејку. Нажалост, како је њена каријера расла, њен приватни живот се распао након развода родитеља и раскида са Џастином", стоји у саопштењу продуцентске куће "Лифетиме".



У филму ће бити приказан и "тежак период из њеног живота", тачније период када је бријала главу пред папарацима, с једним од њих завршила у кревету, отишла на рехабилитацију, доживела то да јој одузму децу...

"О њеном животу сви су причали и Бритни је дошла до ивице, брак се распао, изгубила је старатељство над синовима. Али упркос невољама, изборила се и поново изградила каријеру, доказујући свима да је сирова снага у свету забаве", пише у саопштењу.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар