Тужна судбина Филипа Ђуричића: Од балканског Кројфа до вишка у Сампдорији!

Тим из Ђенове експресно вратио српског офанзивног везисту у Бенфику!

Фудбал 26.08.2016 | 15:00
Тужна судбина Филипа Ђуричића: Од балканског Кројфа до вишка у Сампдорији!
Од српског Кројфа до играча који не може да пронађе мирну луку у којој ће да рехабилитује каријеру. Ход по мукама некадашњег репрезентативца Филипа Ђуричића је настављен. После силних преокрета некадашњи ђак Звездине омладинске школе је овог лета отишао нас позајмицу у Сампдорију уз опцију да га италијански клуб откупи од Бенфике.

Иза себе је имао шестомесечни стаж у Андерлехту, па се чинило да Ђуричић има све предуслове да заблиста у Ђенови. Ипак, сарадња са Сампдоријом је окончана пре него што је практично и почела.

Наиме, како јављају португалски медији Филип Ђуричић се вратио у Бенфику. Тренер Сампдорије Марко Ђампаоло је саопштио да у њему не види ударну иглу тима, односно да ће имати јако малу минутажу.

Ђуричић се експресно спаковао и вратио у Лисабон. Пошто Бенфика не рачуна на њега мораће да му пронађе нови клуб у којем ће Ђуричић можда наговестити потенцијал.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

кико

26.08.2016 13:54

Цовек ни крив ни дузан узео пар милиона,успео у зивоту а сад треба ко цовек да иде да игра за дусу на тајланд ,кипар или тако негде,ако и тамо буде могао...

ОДГОВОРИТЕ