Tužna sudbina Filipa Đuričića: Od balkanskog Krojfa do viška u Sampdoriji!

Tim iz Đenove ekspresno vratio srpskog ofanzivnog vezistu u Benfiku!

Fudbal 26.08.2016 | 15:00
Tužna sudbina Filipa Đuričića: Od balkanskog Krojfa do viška u Sampdoriji!
Od srpskog Krojfa do igrača koji ne može da pronađe mirnu luku u kojoj će da rehabilituje karijeru. Hod po mukama nekadašnjeg reprezentativca Filipa Đuričića je nastavljen. Posle silnih preokreta nekadašnji đak Zvezdine omladinske škole je ovog leta otišao nas pozajmicu u Sampdoriju uz opciju da ga italijanski klub otkupi od Benfike.

Iza sebe je imao šestomesečni staž u Anderlehtu, pa se činilo da Đuričić ima sve preduslove da zablista u Đenovi. Ipak, saradnja sa Sampdorijom je okončana pre nego što je praktično i počela.

Naime, kako javljaju portugalski mediji Filip Đuričić se vratio u Benfiku. Trener Sampdorije Marko Đampaolo je saopštio da u njemu ne vidi udarnu iglu tima, odnosno da će imati jako malu minutažu.

Đuričić se ekspresno spakovao i vratio u Lisabon. Pošto Benfika ne računa na njega moraće da mu pronađe novi klub u kojem će Đuričić možda nagovestiti potencijal.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

kiko

26.08.2016 13:54

Covek ni kriv ni duzan uzeo par miliona,uspeo u zivotu a sad treba ko covek da ide da igra za dusu na tajland ,kipar ili tako negde,ako i tamo bude mogao...

ODGOVORITE