Боје које најбоље стоје плавушама

Уколико проучавате жене поред себе (а знамо да проучавате), засигурно сте временом примјетили да одређене боје одеће много боље пристају плавушама, неке бринетама, а неке црнкама. Ако сте ипак у дилеми што се свијетле косе тиче, издвојили смо 3 боје које најбоље пристају женама с плавом косом.

Мода и љепота 25.08.2016 | 21:55
Боје које најбоље стоје плавушама
Природне плавуше обично су жене са свијетлом пути па им пристају контрастни тонови попут јарке, доминантне црвене боје или кобалтно плаве, а изврсно (због мале дозе гламура) изгледају и у комадима металик сјаја. Њежно роза можда није контрастна но изгледаће добро јер ће само наглашавати вашу свијетлу пут и косу те одавати утисак њежности и благе природе.

Исти ефект би могла имати и бијела, али не од главе до пете.

Јарко црвена

Свијетла коса, заводљиви црвени руж на уснама и мала или макси црвена хаљина одувијек су симбол за гламур и сексепил. Није тајна да црвена боја најбоље пристаје управо плавушама, а таква визија жене симбол је неке замишљене" фемме фатале" још од неких давних дана модне историје.

Металик сјај

Као и црвена боја, златни или сребрни сјај и шљокице такође најбоље изгледају на женама свијетле косе јер дјелују некако гламурозније и женственије те помало декадентно. Срећом па су комади с металик сјајем један од највећих трендова ове сезоне.

Њежна ружичаста

Плавуше у свијетлорозим одјевним комадима увијек делују много нежније, женственије и блаже од жена с другом бојом косе, чак и помало етерично. С њежном, пудерастом нијансом ружичасте тешко ћете погрешити имате ли свијетлу косу.

(Елле.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар