Крањчар: Динамо може до прољећа у Европи!

Тренер Динама Златко Крањчар рекао је да верује да његова екипа може равноправно да игра с Јувентусом, Севиљом и Олимпиком из Лиона у Лиги шампиона.

Фудбал 26.08.2016 | 17:00
Крањчар: Динамо може до прољећа у Европи!
"Мислим да је жреб јако атрактиван и добар. Имамо противнике с којима бисмо могли добро да одиграмо и да направимо добар резултат. Сигурно је да ћемо се добро припремити и кроз утакмице у групи тражити одредјене резултате за пролеће", рекао је Крањчар за сајт клуба.

Фудбалери Динама ће у Лиги шампиона играти у Групи Х с Јувентусом, Севиљом и Олимпиком из Лиона.

"Оно што сам наговестио кад сам дошао пре два месеца у клуб јесте то да желим да Динамо дочека пролеће у Европи. Мислим да нам ова група даје наду", рекао јеКрањчар.

Он је навео да се нада да ће се Динамо још појачати и да ће бити равноправан конкурент противницима у групи.

"Сви су добри, али и ми смо добри. Надам се да ћемо се појачати до краја прелазног рока и да ћемо бити равноправни конкурентима у групи. Севиља је троструки победник Лиге Европа, имамо у групи јаки Јувентус и Лион. Мислим да имамо добру групу и да можемо да се носимо са сва три клуба. Није то препотентно, него реално и објективно. Бићемо још бољи, подигнућемо форму и уз долазак још пар квалитетних играча имамо право да рачунамо на пролеће. То је моја визија", додао је Крањчар.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

звездас

26.08.2016 15:52

МАМИЦУ ЦАРЕ СВАКА ТИ ЦАСТ ДОДЈИ У МОЈУ ЗВЕЗДУ И КУПИЈЕ БИЦЕС ПОДРЗАН А НЕ КО ББББ СТОТЕ ПОДРЗАВАЈУ СВЕ НАЈБОЉЕ

ОДГОВОРИТЕ