Kranjčar: Dinamo može do proljeća u Evropi!

Trener Dinama Zlatko Kranjčar rekao je da veruje da njegova ekipa može ravnopravno da igra s Juventusom, Seviljom i Olimpikom iz Liona u Ligi šampiona.

Fudbal 26.08.2016 | 17:00
Kranjčar: Dinamo može do proljeća u Evropi!
"Mislim da je žreb jako atraktivan i dobar. Imamo protivnike s kojima bismo mogli dobro da odigramo i da napravimo dobar rezultat. Sigurno je da ćemo se dobro pripremiti i kroz utakmice u grupi tražiti odredjene rezultate za proleće", rekao je Kranjčar za sajt kluba.

Fudbaleri Dinama će u Ligi šampiona igrati u Grupi H s Juventusom, Seviljom i Olimpikom iz Liona.

"Ono što sam nagovestio kad sam došao pre dva meseca u klub jeste to da želim da Dinamo dočeka proleće u Evropi. Mislim da nam ova grupa daje nadu", rekao jeKranjčar.

On je naveo da se nada da će se Dinamo još pojačati i da će biti ravnopravan konkurent protivnicima u grupi.

"Svi su dobri, ali i mi smo dobri. Nadam se da ćemo se pojačati do kraja prelaznog roka i da ćemo biti ravnopravni konkurentima u grupi. Sevilja je trostruki pobednik Lige Evropa, imamo u grupi jaki Juventus i Lion. Mislim da imamo dobru grupu i da možemo da se nosimo sa sva tri kluba. Nije to prepotentno, nego realno i objektivno. Bićemo još bolji, podignućemo formu i uz dolazak još par kvalitetnih igrača imamo pravo da računamo na proleće. To je moja vizija", dodao je Kranjčar.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

zvezdas

26.08.2016 15:52

MAMICU CARE SVAKA TI CAST DODJI U MOJU ZVEZDU I KUPIJE BICES PODRZAN A NE KO BBBB STOTE PODRZAVAJU SVE NAJBOLJE

ODGOVORITE