Мурић: Надам се да ће сви разумети колико је Партизан велики клуб!

"Желим му доста среће, коју ми нисмо имали док сам ја био тамо. Надам се да ће се вратити, јер је то најбољи клуб на Балкану", каже доскорашњи играч црно-белих!

Кошарка 26.08.2016 | 15:15
Мурић: Надам се да ће сви разумети колико је Партизан велики клуб!
Едо Мурић напустио је Партизан овог лета и отишао у Банвит. Имао је добар однос са навијачима који су поштовали његово залагање на терену и његову енергију. Ту везаност за клуб показао је и у разговору за Ртвсло.си, у ком је истакао да је одувек желео да игра за Партизан јер је то највећи клуб на Балкану.

"Желео сам да играм за Партизан. Није ми било битно у ком тренутку. Волео сам тај клуб и желео да играм тамо. То што се сада дешава, не бих коментарисао. Клубу желим доста среће, коју ми нисмо имали док сам ја био тамо. Надам се да ће се вратити, јер је то најбољи клуб на Балкану, што сам видео, док сам био тамо. Имају најбоље навијаче и надам се да ће сви у држави разумети колико је Партизан велики клуб и да ће заједно све решити", рекао је Мурић.

Едо је играо за црно-беле од 2014. до 2016. године. Пре тога је играо за Паркљу, Меркатор и Крку, а од следеће сезоне опробаће се у Турској.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар